Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2.3g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal1g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal6.9g1.4g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690