Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g29kcal2g0g2.2g0g
Valittu annoskoko7g14kcal1g0g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0g0.6g0g
Arvot/100g100g197kcal13.7g0g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039