Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Aprikoosihillo (Rainbow)1g2kcal0g0.5g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g1.6g8.3kcal0.1g0.5g0.7g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g63kcal0.8g5.4g4.2g0.2g
Valittu annoskoko8g32kcal0.4g2.7g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g16kcal0.2g1.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g420kcal5.3g36g28g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151381