Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Paprika, punainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)2.1g5.4kcal0.2g1g0.1g0.1g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)2.7g2.7kcal0.5g0.1g0g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g27kcal2.2g2.2g1g0.2g
Valittu annoskoko8g14kcal1.1g1.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g180kcal14.7g14.7g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959