Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2.5g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.1g
Juusto Oltermanni 17%1.2g2.7kcal0.4g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g36kcal2g4.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko8g18kcal1g2.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.5g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g240kcal13.2g30.3g9.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374