Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.6g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pasta, Pirkka Gnocchi1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g21kcal1.4g2g0.8g0g
Valittu annoskoko8g11kcal0.7g1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g134kcal8.9g12.7g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519