Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria2.3g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
Rainbow perunasipulisekoitus2.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.5g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal0.8g1.2g1g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.4g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g113kcal5.1g7.7g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625