Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 3.9g12kcal0.9g0g0.9g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g2.6g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g28kcal2g0.6g2.2g0g
Valittu annoskoko8g14kcal1g0.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g182kcal12.8g3.8g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071