Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima10g37kcal2.8g0g2.8g0g
Paprika, punainen8.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)19g50kcal1.9g9.2g0.6g1.2g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)25g26kcal5.1g0.7g0.3g0.1g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)7g12kcal0.5g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g253kcal20.8g21g9.6g3g
Valittu annoskoko70g126kcal10.4g10.5g4.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna35g63kcal5.2g5.3g2.4g0.8g
Arvot/100g100g180kcal14.8g15g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959