Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 350g1047kcal80g0g81.7g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g233g128kcal4.7g15.2g5.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl117g99kcal1.6g5.1g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2549kcal172.6g40.6g191.4g0g
Valittu annoskoko700g1275kcal86.3g20.3g95.7g0g
Annoskoko puolitettuna350g637kcal43.2g10.2g47.9g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071