Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka561g62kcal6.2g6.2g1.1g5.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g84g757kcal0g0g84.1g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g42g11kcal0.2g3.6g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1674kcal13.4g21.8g170.6g12.6g
Valittu annoskoko700g837kcal6.7g10.9g85.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna350g418kcal3.4g5.5g42.7g3.2g
Arvot/100g100g120kcal1g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706