Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2059g572kcal24.5g83.6g4.1g43.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1030g978kcal205.9g0g7.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3432g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 76g230kcal7.2g10.2g17.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)343g93kcal4.5g16.5g0.7g5.8g
Voi 69g498kcal0.8g0.3g55.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g4741kcal485.8g221.2g171g100.4g
Valittu annoskoko7008g2371kcal242.9g110.6g85.5g50.2g
Annoskoko puolitettuna3504g1185kcal121.5g55.3g42.8g25.1g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834