Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g8.9g21kcal1.1g0g1.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g71kcal3g5.8g3.6g1g
Valittu annoskoko71g36kcal1.5g2.9g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g18kcal0.8g1.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g50kcal2.1g4.1g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070