Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g27g22kcal5.2g0g0.3g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g16g55kcal0.3g0.5g5.6g0g
Emmental juustoraaste, lidl13g49kcal3.9g0g3.7g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g357kcal19.4g2g30.2g0g
Valittu annoskoko72g179kcal9.7g1g15.1g0g
Annoskoko puolitettuna36g89kcal4.9g0.5g7.6g0g
Arvot/100g100g249kcal13.5g1.4g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213