Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g187g618kcal30g116.1g3.7g11.2g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g1919kcal113.2g232.4g60g22.4g
Valittu annoskoko715g959kcal56.6g116.2g30g11.2g
Annoskoko puolitettuna358g480kcal28.3g58.1g15g5.6g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141