Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4084g6780kcal776g0g408.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g531g1699kcal47.8g276.1g31.9g47.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2042g1310kcal65.3g98.4g71.5g0.2g
Kananmuna kuoreton 511g728kcal63.8g1.5g52.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g21035kcal1905.8g752g1128.2g96g
Valittu annoskoko7168g10517kcal952.9g376g564.1g48g
Annoskoko puolitettuna3584g5259kcal476.5g188g282.1g24g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110