Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha41g68kcal7.8g0g4.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g5.3g17kcal0.5g2.8g0.3g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g13kcal0.7g1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g211kcal19.2g7.6g11.2g1g
Valittu annoskoko72g106kcal9.6g3.8g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g53kcal4.8g1.9g2.8g0.3g
Arvot/100g100g147kcal13.4g5.3g7.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110