Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g8.6g46kcal0.7g2.9g3.5g0.8g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g28g72kcal0.6g1.1g7.2g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g35g42kcal1.2g1.3g3.5g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g325kcal5g11.6g28.4g1.8g
Valittu annoskoko72g162kcal2.5g5.8g14.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g81kcal1.3g2.9g7.1g0.5g
Arvot/100g100g225kcal3.5g8.1g19.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146