Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g38g75kcal7.5g0g4.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)9g16kcal0.3g0.4g1.4g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä4.7g8.3kcal0g0.3g0.8g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g2.8g4.7kcal0g1.2g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g5.1g3kcal0.3g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g229kcal17.2g7.4g14.2g0.2g
Valittu annoskoko73g115kcal8.6g3.7g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g57kcal4.3g1.9g3.6g0.1g
Arvot/100g100g157kcal11.8g5.1g9.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179555