Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g42kcal4.9g0g2.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 5.5g12kcal0.9g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Pasta, Pirkka Gnocchi11g39kcal1.3g8.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g198kcal14.4g18.4g7.4g1.6g
Valittu annoskoko73g99kcal7.2g9.2g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g50kcal3.6g4.6g1.9g0.4g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519