Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima99g376kcal28.7g0g28.7g0g
Paprika, punainen90g23kcal0.8g4.1g0.4g1.8g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)198g515kcal19.2g95g6.5g12.1g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)261g264kcal52.2g7g2.6g1g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)72g122kcal5g2.2g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2600kcal211.8g216.6g98g29.8g
Valittu annoskoko720g1300kcal105.9g108.3g49g14.9g
Annoskoko puolitettuna360g650kcal53g54.2g24.5g7.5g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959