Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g58g185kcal3.5g26.6g6.9g0g
Jauheliha porsaan 12%405g859kcal72.9g0g48.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g203g163kcal5.3g8.1g12.2g0g
Kananmuna, keitetty 54g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2567kcal176.8g69.8g146.4g0g
Valittu annoskoko720g1284kcal88.4g34.9g73.2g0g
Annoskoko puolitettuna360g642kcal44.2g17.5g36.6g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590