Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 3600g10769kcal822.6g0g839.9g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g2400g1320kcal48g156g60g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1200g1020kcal16.8g52.8g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g26219kcal1774.8g417.6g1967.8g0g
Valittu annoskoko7200g13109kcal887.4g208.8g983.9g0g
Annoskoko puolitettuna3600g6555kcal443.7g104.4g492g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071