Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%1801g2161kcal52.2g81.1g180.1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto901g1711kcal70.2g30.6g144.1g0g
Parsakaali brokkoli 4503g1579kcal208g87.8g13.5g112.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g45g77kcal3.6g14.4g0.3g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g11055kcal668g427.8g676g225.2g
Valittu annoskoko7272g5528kcal334g213.9g338g112.6g
Annoskoko puolitettuna3636g2764kcal167g107g169g56.3g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484