Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g3588g6279kcal681.8g0g394.7g3.6g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g3588g6100kcal276.3g186.6g466.5g100.5g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g24809kcal1917g377g1722.4g208.4g
Valittu annoskoko7296g12404kcal958.5g188.5g861.2g104.2g
Annoskoko puolitettuna3648g6202kcal479.3g94.3g430.6g52.1g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395