Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 21g6kcal0.3g0.9g0g0.5g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g11g10kcal2.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g50kcal5g2.4g1.8g1.2g
Valittu annoskoko73g25kcal2.5g1.2g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g12kcal1.3g0.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g34kcal3.4g1.6g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834