Nekunmakuiset kauraneliöt

Sekoita kaikki aineet yhteen.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennenkuin leikkaat levyn neliöiksi.

Perunajauhon tilalla käytin vehnäjauhoja.

Isommat palat = 16 kpl (4x4).

Alkuperäinen resepti:
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Siirappi 8.8g26kcal0g6.5g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kaurahiutale 30g112kcal4.4g17.1g2.2g3g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g655kcal9.8g83.8g29.8g6.2g
Valittu annoskoko73g327kcal4.9g41.9g14.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna37g164kcal2.5g21g7.5g1.6g
Arvot/100g100g447kcal6.7g57.2g20.3g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331202