Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maapähkinä 9g53kcal2.4g1.2g4g1.5g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 1.3g4.3kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g200kcal6.4g11g14g5.2g
Valittu annoskoko74g100kcal3.2g5.5g7g2.6g
Annoskoko puolitettuna37g50kcal1.6g2.8g3.5g1.3g
Arvot/100g100g136kcal4.4g7.5g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474