Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl96g326kcal13.4g53.8g6.4g10.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl240g840kcal33.6g153.6g7.4g13.2g
Juusto Oltermanni 17%120g260kcal36g0g20.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen240g79kcal7.9g11.8g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g24g216kcal0g0g24g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g3486kcal183g447.4g116.4g47.8g
Valittu annoskoko732g1743kcal91.5g223.7g58.2g23.9g
Annoskoko puolitettuna366g872kcal45.8g111.9g29.1g12g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374