Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g234g397kcal46.7g0g23.4g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka167g58kcal4.7g7.8g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1468g911kcal102.8g15.6g50.2g0g
Valittu annoskoko734g455kcal51.4g7.8g25.1g0g
Annoskoko puolitettuna367g228kcal25.7g3.9g12.6g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690