Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3336g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2336g3970kcal467.1g0g233.5g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1668g584kcal46.7g78.4g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14680g9108kcal1027.6g156.8g500.4g0g
Valittu annoskoko7340g4554kcal513.8g78.4g250.2g0g
Annoskoko puolitettuna3670g2277kcal256.9g39.2g125.1g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690