Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g2800g2240kcal532g0g28g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g1600g5600kcal32g48g576g0g
Emmental juustoraaste, lidl1360g5005kcal394.4g0g380.8g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g1600g5440kcal32g48g560g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g36570kcal1980.8g192g3089.6g0g
Valittu annoskoko7360g18285kcal990.4g96g1544.8g0g
Annoskoko puolitettuna3680g9142kcal495.2g48g772.4g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213