Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kikherne (Gogreen), annos 100g202g212kcal16.1g28.2g4g20.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g324g113kcal3.2g22g1.6g4.5g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g933kcal43.8g120.6g30.2g56.6g
Valittu annoskoko739g467kcal21.9g60.3g15.1g28.3g
Annoskoko puolitettuna369g233kcal11g30.2g7.6g14.2g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167