Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria225g518kcal42.8g0g38.3g0g
Rainbow perunasipulisekoitus234g152kcal3.7g35.1g0.2g3.3g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g141g58kcal2g11.4g0.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%141g120kcal1.4g6.3g9.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.8g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g1705kcal100.2g107.4g97.6g6.6g
Valittu annoskoko749g853kcal50.1g53.7g48.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna375g426kcal25.1g26.9g24.4g1.7g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625