Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1560g5460kcal187.2g1107.6g32.8g46.8g
Voi 1200g8705kcal14.3g4.8g975.6g0g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1600g715kcal3g150.7g1.6g28.8g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15048g44769kcal686.4g5497.6g2224.4g151.8g
Valittu annoskoko7524g22385kcal343.2g2748.8g1112.2g75.9g
Annoskoko puolitettuna3762g11192kcal171.6g1374.4g556.1g38g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760