Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)160g608kcal0.8g10.4g64g0g
Vehnäjauho, sunnuntai480g1680kcal57.6g340.8g10.1g14.4g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4800g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g1600g1600kcal192g41.6g76.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15056g8485kcal527g836.4g343.8g55.4g
Valittu annoskoko7528g4242kcal263.5g418.2g171.9g27.7g
Annoskoko puolitettuna3764g2121kcal131.8g209.1g86g13.9g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113401