Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow4009g1403kcal40.1g276.6g20g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli802g1283kcal64.1g32.1g104.2g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g321g834kcal29.5g141.1g9.3g20.2g
Vesi, vesijohtovesi 2405g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15072g7039kcal267.4g899.6g267g40.4g
Valittu annoskoko7536g3520kcal133.7g449.8g133.5g20.2g
Annoskoko puolitettuna3768g1760kcal66.9g224.9g66.8g10.1g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514