Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 883g1260kcal110.4g2.6g90.5g0g
Sokeri 1365g5541kcal0g1363.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g257kcal0g63.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1566g5480kcal187.9g1111.7g32.9g47g
Voi 1205g8737kcal14.3g4.8g979.2g0g
Maito, Kevyt803g369kcal25.7g38.5g12g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1606g718kcal3.1g151.3g1.6g28.9g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g44936kcal689g5518g2232.4g152.4g
Valittu annoskoko7552g22468kcal344.5g2759g1116.2g76.2g
Annoskoko puolitettuna3776g11234kcal172.3g1379.5g558.1g38.1g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760