Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio561g365kcal56.1g23.6g1.7g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)187g355kcal8.4g29.9g22.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2.2g9kcal0.1g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1505kcal129.2g123.2g48.2g0g
Valittu annoskoko756g753kcal64.6g61.6g24.1g0g
Annoskoko puolitettuna378g376kcal32.3g30.8g12.1g0g
Arvot/100g100g100kcal8.5g8.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160002