Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1532g448kcal14.4g68.9g6.1g29.1g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g496g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Kikherne (Gogreen), annos 100g2073g2176kcal165.8g290.1g41.4g207.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3334g1167kcal33.3g226.7g16.7g46.7g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15192g9600kcal451.2g1242.4g311.4g585.8g
Valittu annoskoko7596g4800kcal225.6g621.2g155.7g292.9g
Annoskoko puolitettuna3798g2400kcal112.8g310.6g77.9g146.5g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167