Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g37g65kcal7.1g0g4.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g37g64kcal2.9g1.9g4.9g1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g258kcal20g3.8g18g2g
Valittu annoskoko76g129kcal10g1.9g9g1g
Annoskoko puolitettuna38g65kcal5g1g4.5g0.5g
Arvot/100g100g170kcal13.2g2.5g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395