Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 55g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g11g43kcal3.2g0.2g3.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g190kcal7.8g5.6g14.6g2g
Valittu annoskoko77g95kcal3.9g2.8g7.3g1g
Annoskoko puolitettuna38g48kcal2g1.4g3.7g0.5g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.7g9.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542