Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton5642g8067kcal677g0g564.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl940g3197kcal18.8g28.2g329.1g0g
Suola, annos 3g94g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g94g686kcal0g0g75.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g846g5077kcal177.7g55.9g457g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g34056kcal1747g168.2g2850.8g0g
Valittu annoskoko7616g17028kcal873.5g84.1g1425.4g0g
Annoskoko puolitettuna3808g8514kcal436.8g42.1g712.7g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703