Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g1998g6593kcal319.7g1238.7g40g119.9g
Jauheliha, sika-nauta 1598g3539kcal279.7g0g271.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Vesi3996g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g20465kcal1208.4g2478.6g641g239.8g
Valittu annoskoko7632g10232kcal604.2g1239.3g320.5g119.9g
Annoskoko puolitettuna3816g5116kcal302.1g619.7g160.3g60g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141