Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 37g330kcal0g0g37.3g0g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Tomaatti 2665g607kcal14.9g91.9g8g37.3g
Kasvisliemikuutio 59g179kcal5.6g7.9g13.8g0.9g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Basilika, kuivattu 2.7g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Timjami 2.7g7.5kcal0.2g0.7g0.2g1g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4264g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g2744kcal63g290.6g121.8g103.2g
Valittu annoskoko7632g1372kcal31.5g145.3g60.9g51.6g
Annoskoko puolitettuna3816g686kcal15.8g72.7g30.5g25.8g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781