Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g45g144kcal0.4g35.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g45g405kcal0g0g45g0g
Punajuuri 675g259kcal6.7g46.6g1.3g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1616kcal14.2g163.4g92.6g33.8g
Valittu annoskoko765g808kcal7.1g81.7g46.3g16.9g
Annoskoko puolitettuna383g404kcal3.6g40.9g23.2g8.5g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634