Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal1.9g11.5g0.3g0.5g
Voi 13g90kcal0.1g0g10.1g0g
Maito, Kevyt8.3g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 17g7.4kcal0g1.6g0g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g465kcal6.8g57g22.8g1.6g
Valittu annoskoko78g232kcal3.4g28.5g11.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g116kcal1.7g14.3g5.7g0.4g
Arvot/100g100g298kcal4.4g36.5g14.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760