Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g12g40kcal0.6g8g0.7g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g12g16kcal0.6g2.2g0.5g0g
Vispikerma Flora 20%12g25kcal0.3g0.6g2.3g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Mansikka 40g19kcal0.2g3.4g0.1g0.8g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka2.9g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g207kcal3.4g30.2g7.2g1.6g
Valittu annoskoko78g104kcal1.7g15.1g3.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g52kcal0.9g7.6g1.8g0.4g
Arvot/100g100g133kcal2.2g19.3g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397