Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 13g114kcal0g0g12.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.6g10kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Aprikoosihillo (Rainbow)10g21kcal0.1g5.2g0.1g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g16g86kcal1.2g5g6.8g0g
Sokeri 11g45kcal0g11g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g654kcal8.8g56.2g43.8g2.2g
Valittu annoskoko78g327kcal4.4g28.1g21.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g164kcal2.2g14.1g11g0.6g
Arvot/100g100g419kcal5.6g36g28.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151381