Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maapähkinä 10g57kcal2.6g1.3g4.3g1.6g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g3g27kcal0g0g3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g212kcal6.8g11.2g15g5.4g
Valittu annoskoko78g106kcal3.4g5.6g7.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal1.7g2.8g3.8g1.4g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.2g9.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474